Biztos támasz a tehetségek mögött

Az Audi Hungaria hosszú ideje szerepet vállal Győr városának kulturális és sportéletében is. A vállalat büszke rá, hogy az elmúlt 25 évben megannyi kezdeményezést, intézményt és csapatot támogatott, amelyek a stabil háttér biztonságában sorra szállították a városnak az eredményeket és a világszínvonalú produkciókat. A következő „varázsfotókon” az Audi Hungaria három kiemelt, évek óta a vállalattal együttműködő támogatottját helyeztük rendkívüli kulisszák elé.

Sportelit

Az Audi Hungaria 13 éve nyújt biztos hátteret a Győri AUDI ETO KC kézilabdacsapatának, tagjai a tavalyi évben immár harmadik alkalommal hódították el a Bajnokok Ligája serlegét. Sportosság, erő és dinamizmus: a győri négykarikás autók mellett a kézilabdás lányokat is e három szóval jellemezhetjük, ezek együttese emeli őket a világ legjobb sportolói közé. A sportban oly fontos csapatszellem, kitartás és szenvedély azonban nemcsak a pályán, de az autógyártásban is kulcsfontosságú, meglétük az Audi Hungaria csapatát is évről évre egyre nagyszerűbb teljesítményre sarkallja.

Nézze meg a fotózáson készült werkfilmet!

Összhang

Ahogy a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjein felcsendülnek a legnagyobb zeneszerzők örök darabjai, úgy zúgnak fel a Győrben készült motorok is. A hatás? Mindkét esetben ugyanaz, üljünk akár a nézőtéren, akár a volán mögött: különleges, semmivel össze nem hasonlítható hangzás, melyet az idők végezetéig elhallgatnánk. Az Audi Hungaria immár négy éve segíti partnerként a Győri Filharmonikus Zenekart, és ismerteti meg a világgal, mit is jelent a tökéletes hangzás, amely Győrben születik.

Nézze meg a fotózáson készült werkfilmet!

Mozdulatművészet

Egy balett-táncos minden mozdulata a kifinomultságról, a tökéletességről, a precizitásról szól – így mesél el, és kelt életre történeteket a színpadon. Az Audi Hungaria több mint 15 esztendeje főtámogatója a Győri Balett együttesének, amely erős hagyományokkal a háta mögött, évtizedes tudásból építkezve szolgálja a jelent és építi a jövőt – csakúgy, mint a vállalat. Az Audi Hungaria innovatív gyártási megoldásaival és már-már művészi szintre emelt termékeivel nyűgözi le vásárlóit, míg a Győri Balett táncosai világszínvonalú előadásaikkal varázsolják el a közönséget.

Nézze meg a fotózáson készült werkfilmet!